Summertime.







Hatar SL!

Shuu , sitter hemma nu och fryser.
Har haft en allmänt tråkig dag i skolan.

Och en äre ju de där med sl, aa de är ju lixom jättekul att precis den linjen jag åker ska vara avstängd! Igår så slutade jag 2 och kom hem 4. Blä! Åkte först en proppfull buss tell liljeholmen och där skulle de ju finnas ersättnings bussar, men fan de de? Såklart inte. Fast träffade Sofie där så jag stannade ett tag och väntade på att hennes tvärbana skulle komma. Sen när den hade kommit så frågade jag en vakt när bussarna till fruängen skulle komma, o han ba nää dom kommer om typ 40 minuter. Kul lixom! Så jag fick något infall att jag skulle gå hem, gick och köpte lite tröstgodis och sen GICK jag från liljeholmen till fruängen och de tog 50 minuter. + att de va kallt som på nordpolen haha eller nåt. Inte kul iaf!
Och idag så var de ju krångel igen såklart, så de tog 1 timme och en kvart att komma hem.

Och så har jag ju gått och blivit förkyld, not good! SM på lördag och Åre på söndag. Måste bli frisk! Men ska stanna hemma imorron och på¨torsdag för då skulle vi egentligen ha haft idrottsdag , ute ;)

Men vi hörs, Puss!

Jag just nu?


Tisdag

Hej hopp!

Idag skulle jag haft handbolls träning, men så blev det inte. Istället måste jag plugga på mitt NO hemprov om sex och samlevnad. Inte helt kul men jag måste göra det! så istället för att slösa bort hela dagen och plugga på natten ska jag nog börja nu.

See Yhaaa!


Ångest söndag

Chacha! ;)

Sitter hemma nu och, nä gör typ INGENTING. Vilket liv jag har.. Men borde plugga.

Yepp, idag har jag varit på konfa möte, de va väl inte världens roligaste. Kallt som i jagvetintevad och att sitta stilla och lyssna på en präst i 1 timme och en kvart är inte min grej. Aja, läger på barnens ö i 2 veckor i sommar ska bli najs iaf. :)

Ni ska få lite snyggsnygga bilder från igår nu! Puss och kram!




Sista minuten

Nu sitter vi en sista stund vid datorn innan vi ska sova. Har nämligen varit ute och blivit av med lite överskottsenergi, som bland annat inehöll en sur gubbe och en fet FEST. Som vi våldgästade utanför, det uppskattas! (Y)

Nu är det snart sleeptime, men först kommer en rolig bild på vår statistik.

Nehe så blev de inte , blogg.se dampar.

Godnatt och tack för oss.



New Design

Hej!
Nu har vi precis blivit klar med den nya designen. Tog cirkus 2 timmar! Men efter ett antal ryck och lite high school musical så blev vi klara! Den blev fett grym, visst?! :D

Jaaa, jublar alla. <-- Några random ord!

Say what?! Vet inte :O Jaja, allt är i sin ordning nu!

Ses!


Stuffs for the koja





phu!

Bloggen har legat nere ett tag eftersom vi helt glömt bort inloggnings namnet och lösenordet. Men så när vi satt här bestämde vi oss för att pröva allt! Och se, det gick!

Nu kan vi lova att bli lite bättre iaf!

ses!


RSS 2.0