We <3 Us!

Hej!
Igår träffades vi alla 3! Det va super :)
Vi träffades vid Danderyds Sjukhus och tog Roslagsbanan till Täby Centrum. Där var vi ett tag, kollade i affärer och åt lunch och glass. Det var naajs :) (Kommer bilder sen)

Sen missade vi bussen hem och fick ringa om skjuts. Så det blev att åka hela vägen direkt till Vallentuna Ishall istället. Men det gick bra det oxå.
Där skulle Alice träna(konståkning), så Nora och Frida tittade på och lite senare gick de en promenad till Vallentuna Centrum och Lidl. "Ta av dig din Liiiidl-keps!" På Lidl köpte de världens äckligaste chockladpudding och lite godis. I kassan satt värsta killen som trodde han va överklass, han hade nog en dålig dag. :O :)

Japp, sen när Alice var klar så missade vi bussen hem, IGEN. Återigen ringde vi om skjuts. Men det gick bra det oxå och när vi kom hem så va det nästan mat. Kyckling med liiiiis och sååås. Gottish :) Sen åt vi bulle.

Sen va Nora tyvärr tvungen att åka hem, så Alice och Frida följde med henne till bussen. Efter de vinkat hej då till Nora så gick de till ICA och köpte popcorn och en... HALLONSODA.
Men tyvärr hade de ingen öppnare i bakfickan så de va tvungen att öppna på andra sätt. T.ex. mot en sten, vägskylt, staket och ett fårhage-stängsel. Och efter alla olika sätt så flög kapsylen bort! :D
Men det va jättemånga som tutade på oss och typ trodde att vi skulle vandalisera!

terigen hemma så poppade de popcorn och kollade på VÄNNER(typ världens bästa serie?), men de somnade utan att ha borstat tänderna och allt. Men halv 2 vaknade Alice, stängde av datorn och borstade tänderna.

Nu på morgonen har vi taget det CHILL, med mera Vänner och lite youtube-klipp.

Nej, nu ska ni få se massa najsiga bilder, så det är bara att njuta!















FAN <3

Hello!
Nu är jag happy, för vet ni vad som händer imorgon????

JAG SKA TRÄFFA ALICE OCH NORA!

Woho, som jag har saknat dem :):):)
// Frida


Bild till Amandas fototävling :)

Den här bilden vill jag tävla med i Mandaos fototävling




Jag är med i Mandaos fototävling! :)

Mandaos blogg: www.mandao.blogg.se

RSS 2.0