Fredag den 30:de

Hejhej!
Just nu sitter jag och nördar på facebook. Ni vet , farmville , resturang city, cafe world och alla sånna spel. Man blir lite beroende. Men de är ju kul , så who cares. (:

Idag kl 18 så ska jag träna för andra gången på 3 veckor, yey längtar! Ska bli askul och träffa mina knäppa träningskompisar! Ett plus är oxå att vi inte kommer att köra så hård träning idag. Så inget springande i backar idag.

Tränar ni någon sport? Haha, vet inte egentligen varför jag skriver en fråga för de är väl ingen som läser dehär , ännu mindre nån som komenterar. Men aa, om man vill får man gärna komentera! :)

Aja , jag tycker iaf att det är kul att skriva av mig och så. Så de tänker jag fortsätta med och så får vi se hur de går.

Nu fortsätter jag och nördar fb spel! Hugs/ Frida


IKEA

Hejsan hejsan,
Nu sitter jag i mitt rum och har trååååkigt! Jag orkar typ inte göra någonting. Men aja, ska berätta lite om igår och idag.
Igår så mötte jag Alice och Nora på buss 707 mot tumba station. Vart var vi påväg tro? Jo , nämligen till ikea. Där gick vi runt i ca 3 och en halv timme. Massa roliga saker och massa skratt, såklart! Vi köpte saker till Kojan för samanlagt 300 svenska kronor. Till exempel en papperskorg, 100 värmeljus, väggkonsoler, lådor, julkulor (röda) och självklart en GUL ikea-kasse!
De där med ikea-kassen.. Man kan ju bara köpa blåa, men vi hade lagt våra jackor och väskor i en sån kasse och sen hade vi lagt kasse i en vagn, och sen glömde vi helt enkelt att ta ur kassen när vi ska betala och går ut med kassen utan att någon säger ett ord om de. Japp , så gick det till.

Sen gick vi och köpte godis på 500 sorter och de slutade med att vi sprang allt vad vi hade till IKEA bussen. Men de var himla kul. :)

Sen när vi kom till centralen sa va hejdå till Nora och Alice pappa hämtade upp oss och ikea-kassen för vi skulle nämligen åka och bada på Fyrishov.

Det var fett med kul! Speciellt hopptornet! (: Hopptorn är såååå roliga, men samtidigt såååå läskiga! De läskiga är ju själva klivet över kanten. Men den sköna känslan att flyga neråt i luften och att komma upp till ytan går ju knappast att beskriva. Så himla härligt!
Jag slog lite av ett rekord, hoppade ifån 5:an faktiskt. Fast jag har gjort de förut iof, men de va änå kul att klara de. Nu väntar 7:an och seeeen, 10:an. Haha, good luck till mig då.

Nu blir de här ett jättelångt inlägg igen, men somsagt , jag sov över hos Alice sen. Vi somnade nästan direkt när vi skulle sova. Man var ju inte lite trött.
Sen imorse vaknade vi och tittade på Freaky Friday (stavning?) , som va brabra! Sen fick jag skjuts nästan ända hem och nu sitter jag här.

Imorgon väntas att rida i parken och träning. Kul kul kul!

Hugs, Frida


Bilder

nu är äntligen mina bilder från Vallentunadagen och kojbygget/tända ljus i kojan inne i datan. Så här kommer lite bilder! :D
vallentuna
hehe


välkommen till våran koja!

Höstlov och idol!

Hejhej,
nu sitter jag är framför datorn och teven och tjockar míg. :) 
Idag var de fett chill on the grill! Fredag liksom , och inte vilken fredag som helst utan fredagen innan HÖSTLOVET! Skönt eller skönt?
Imorgon åker jag till landet och stannar där till tisdag, ska bli najs. Har inte varit där på ett bra tag , och de är så skönt att vara på landet på hösten! Gula och röda löv, brasa i öppna spisen , pyssel och promenader! Promenader är ju hur skönt som helst på hösten!

Och på onsdag händer det grejjer. Då träffas FAN igen! Wohoo! Vi åker till ikea och fixar grejjer till K och sen åker vi hem till Alice. Det kan ju inte bli mycket bättre, läääängtar!

Juste , en sak som är väldigt najs är att vi bara går en vanlig skolvecka och sen har vi två veckors prao! Jag ska paoa på ett konditori vid sergelstorg. Skulle egentligen praoa på huddinge sjukhus, men nej nej. Fick reda på de 1 dag innan vi skulle lämna in paro lappen , alltså att jag inte fick platsen. Men det var tydligen pga svininfluensan eller nåt. Aja , konditori blir najs de också!

Vill också säga att ni som läser det här , kan väl bara lämna en liten kommentar? :) Skulle liksom vara lite kul sådär. Det är alltså jag(Frida), Alice och Nora som har denhär bloggen och vi skriver om vår koja som vi håller på att bygga på Alice laduvind! Den är helt grymt snygg kan jag lova er!
Och jag ska försöka skriva här på bloggen varje dag nu.

Och som avslutning vill jag bara visa en bild på lite extremare kojbyggen en vad vi håller på med. Men dock extremt coola kojor!!!



Ha de bäst! Hugs, Frida.


Söndag

Tjenoxen!
Nu har Nora åkt hem med blå buss 676. Och vi har städat kaninernas bur. Kl 1 så ska vi åka skriiidskor i ishallen =D Så de blir naajs!
Men nu kommer lite bilder, cyaaaaaa.


Phoebe!

Tvajlajt!

A bild made av Alice!

Hos alice!

Chacha,
Nu sitter alla tre här hemma hos alice. Och just nu är vi soffpotatisar :). DS spelande , tv tittande och zuuuuuuurfing. Kan de bli bättre?
Idag åkte Nora och jag till vallentuna, det var höstmarknad. Vi spelade golf inne på Nordea, godisregn, bullar, OST! , järnia , marmelad, de fantastiska gamla roslagståget och sist men inte minst ännu mer godis!
Lyckad dag helt enkelt! Men vi uppdaterar senare.
// Frida

RSS 2.0